EROTSKA MASAŽA: / Donosimo detaljne upute za nezaboravno iskustvo

Erotska masaža može biti vrlo moćani alat za postizanje seksualne uzbuđenosti, ali i za opuštanje nakon ili prije samog čina vođenja ljubavi.

26.7.2015.
7:46
Thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvo i osnovno je da se opustite. Temelj svake uspješne erotske masaže je opuštenost i međusobno razumjevanje. Započnite s kupkom ili zajedničkim tuširanjem. Zamračite prostoriju, zapalite mirisne svijeće, pustite laganu glazbu i pobrinite se da bude dovoljno toplo. Ako vama i vašem partneru/ici odgovara da budete goli, budite goli. Ako netko od vas ne želi biti gol, ne mora.

Isto vrijedi i za korištenje raznih losiona i krema; netko ih voli, a netko pak voli dodir “čistih” ruku. Mada, ulja za masaže pomažu da ne dođe do iritacije kože. Najvažnije je da komunicirate i slušate jedno drugoga. Erotska masaža nije samo seksualni čin, to je način povezivanja na jednoj višoj, duhovnoj razini.

Započnite i ne žurite!

Kada ste oboje potpuno opušteni i na "istoj valnoj duljini", polegnite partnera/icu na trbuh i počnite lagano masirati ruke, od mišića do dlanova i natrag. Nikako nemojte žuriti, nego svakom dijelu tijela posvetite dovoljno pažnje.

Zatim prijeđite na noge, lagano se spuštajući do stopala. Uzmite si vremena, masirajte ih i gniječite, a zatim lagano milujte.

Polagano krenite prema bedrima, milujući ih nježno, a zatim nastavite na stražnjici, na kojoj možete upotrijebiti malo više snage. Igrajte se njom, stišćite je i razdvajajte. Sa stražnjice prijeđite na donji dio leđa, lagano ga masirajući palčevima i otvorenim dlanom, penjući se prema vratu.

Kako vrat i ramena najviše stradaju zbog svakodnevnog stresnog života, posebno im se posvetite. Neka vam partner govori na koja mjesta da obratite pažnju, a i vi sami ćete, po uzdasima i pokretima tijela, nakon nekog vremena shvatiti koje su kritične zone.

Nakon što ste završili s vratom, okrenite partnera na leđa, te mu/joj lagano masirajte trbuh. Ovo je trenutak koji je ključan za danji tijek masaže, jer možete nastaviti izbjegavati grudi i genitalije i masirati i milovati sve oko njih, a s druge strane možete im se i potpuno posvetiti.

Na vama i vašem partneru je da odlučite da li želite još produžiti proces seksualnog uzbuđivanja, ili želite odmah prijeći na sam seksualni čin.

Erotska masaža u pravilu izbjegava bilo kakav kontakt masera i spolnih organa njegova partnera, te cilja na maksimalno uzbuđivanje prije samog seksualnog čina, premda se nekada, u ljubavnom žaru, nije moguće suzdržati.

Ako ipak uspijete, zamijenite mjesta, i neka sad vaš partner masira, a vi se samo opustite.

Nakon toga, tko zna gdje će vas novodobivena energija povesti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali