Play ponuda

Zagrepčankama ćemo ostvariti fantazije koje nigdje drugdje ne mogu doživjeti

shimmer fallback

Uoči nastupa plesne atrakcije, Chippendales, 8.

20.2.2013.
12:17
Play ponuda

Koliko dugo ste u Chippendalesima, kako ste odlučili pridružiti im se? Deset godina sam u Chippendalesima. Još kao dijete, tinejdžer uživao sam plesati i zabavljati druge. Ovaj posao bio mi je suđen.

Što spremate za nastup u Zagrebu, 8. ožujka? Akciju i fantazije. Naš nastup je kombinacija Broadway showa i rock koncerta. Ostvarit ćemo sve fantazije ženama, i moram reći da imamo tipove muškaraca koje će zadovoljiti različite ukuse. Osim plesa, za publiku spremamo i pjesme, imamo bend koji svira uživo, a ja sam i pjevač. U Chippendalesima su otkrili moj talent pa su me pozvali i u America's Got Talent, gdje sam dogurao i do polufinala.

Svake godine nastupate pred milijunima žena diljem svijeta, možete li nam reći dobre i loše strane vašeg posla? Dobra strana ovog posla je putovanje svijetom i nastupanje pred milijunima žena. To je najbolji posao koji bi muškarac mogao poželjeti. Jedina loša strana jest to što ste odvojeni od obitelji i živite s kovčegom u ruci. No, isplati se.

Kako vaš posao uspijevate uskladiti s vezom, je li ljubomora problem? Zato što dosta putujemo teško je održavati vezu, neki kolege to uspijevaju, a neki ne. Većinom uživamo u svojoj slobodi. Moram reći da smo provodeći toliko vremena na putu postali kao obitelj.

Koje je vaše mišljenje, što je toliko posebno kod egzotičnih plesača da su žene toliko lude za njima? Chippendales su posebni jer ostvaruju fantazije za žene koje nigdje drugdje ne bi mogle doživjeti. Plesači jako puno rade na svojim tijelima da bi izgledali kako izgledaju.

Play ponuda
Play ponuda