Hot

MA KAKAV NEMEŠ I MARIJANA

LJUBAVNA PRIČA NIKŠE I VIOLETE IZ BIG BROTHERA: Zaljubili su se pred milijunima prije 14 godina i još su zajedno; ‘Sve sam dobio…’

Najsretniji domaći reality par nedavno je proslavio osmu godišnjicu braka i imaju dvoje djece

Sjećate se Violete i Nikše iz Big Brothera? Oni su prije 14 godina ušli u BB kuću, zaljubili se i izašli kao par. Danas Kekezovići imaju dvoje djece, sretan brak, uspješni su u svojim poslovima te nose titulu najdugovječnijeg domaćeg reality para.

“Ta se priča razvila u lijepom smjeru. Ušli smo ne očekujući ništa i mislim da je upravo zato došlo do ovoga”, otkrila je 34-godišnja Violeta za Exkluziv.

Njihova ljubavna priča počela je u Big Brotheru, a nastavila se u Splitu. Riječanka Violeta nije dvojila niti sekunde kada je trebala spakirati kofere i započeti novi život u novom gradu s ljubavi svoga života. Violeta je danas uspješna vizažistica, dok Nikša već 15 godina trenira djecu u jednom nogometnom klubu. Nedavno su proslavili osmu godišnjicu braka i roditelji su sedmogodišnjeg Jakova i šestomjesečne Nikol.

Bi li sve ponovili?

Nikša je prisustvovao porodu svoje kćerkice i priznaje kako mu je to bilo lijepo iskustvo, no žao mu je što nije skupio hrabrosti pri prvom Violetinom porodu.

Sretni je par otkrio i bi li ponovili sudjelovanje u Big Brotheru kada bi mogli vratiti vrijeme.

“Bih da sam tako mlad, ali sada ne vjerujem da bi išao. Sve sam dobio, ženu, obitelj, djecu”, rekao je Nikša, dok je Violeta bila nešto sigurnija u svoj odgovor. “Naravno da bih se prijavila. Ipak sam tu upoznala supruga i život mi je nakon toga krenuo u dobrom smjeru”, objasnila je.

Povratak na Net.hr