banner
Hot

'BRAK NA PRVU'

LIDIJA JE USAMLJENA I SVESTRANA PROFESORICA: Autorica riječi ‘zapozorje’ traži pravu osobu kojoj će biti sprema dati svu svoju ljubav

Lidija Stević je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja traži muškarca koji može podnijeti njezin karakter u novom RTL-ovom reality showu “Brak na prvu”, koji počinje 16. ožujka u 20 sati

Tridesetosmogodišnja Lidija Stević je svestrana i kreativna profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja traži partnera koji može podnijeti njezin karakter. Kad pronađe takvoga, spremna mu je dati svu svoju ljubav!

Ona se može pohvaliti nagradom za najbolju osmišljenu riječ 2018. godine – zapozorje (backstage). O njezinoj svestranosti dovoljno govori i to da uz rad u srednjoj školi, pronalazi vremena za pisanje bloga i pjesama, izradu nakita, uređivanje doma, pjevanje, plesanje, glumu, slikanje i fotografiranje.

Sve joj ide od ruke, a uz to je i puna energije, koju uglavnom usmjerava na posao i hobije. No, želi pronaći partnera koji je može pratiti i koji će joj biti oslonac u dobru i zlu. Priznaje da je ponekad šašava i da svakodnevno ima novu ideju koju želi ostvariti. Zato joj je važno da je partner shvaća ozbiljno i ne pokušava je promijeniti. Vjeruje da prava ljubav postoji i da je samo treba pronaći, a kao primjer ističe svoje roditelje koji su već više od 40 godina u braku.

Njene bračne vode nisu dugo tekle. Bila je u braku tri godine te se 2011. razvela. Otad je sama pa svoju sreću želi pronaći u RTL-ovom showu “Brak na prvu”, koji počinje 16. ožujka u 20 sati. Vjeruje da će u njemu pronaći pravu osobu za sebe.

 

Povratak na Net.hr