POHARALI TOP LISTE

‘ZAGRLI ME’: U novom spotu ‘Pravila igre’ plesalo je 60.000 obožavatelja

Nakon što su poharali top liste hitovima Nebo na mojoj strani, Na ulazu, Okovano srce i Na tvojim usnama, Pravila igre predstavljaju novi singl Zagrli me. Radi se o snažnoj pjesmi, koja ujedno puno znači i samome bendu.

“Taj singl za nas ima poseban značaj jer je prva pjesma koju smo snimili u studiju Mire Buljana prije dvije godine kad smo započeli karijeru. Osim toga, volimo reći da je to pjesma zbog koje smo mi postali bend, pjesma koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično, drugo čekajući pravi trenutak, i eto, napokon je došao”, rekao je bubnjar benda Goran Belošević.

U spotu je s dečkima pjevalo i plesalo 60.000 obožavatelja diljem regije jer su Pravila igre proteklih nekoliko mjeseci imali veliku turneju s Tonyjem Cetinskim. Dečki su kao predgrupa Cetinskom nastupali po svim najvećim dvoranama i Arenama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.


“Stvarno bi bio grijeh ne snimiti video u takvom jednom ambijentu i to pred najboljom publikom na svijetu. Tonyu veliko hvala na pozivu i povjerenju”, ističu iz Pravila igre.

Glazbu za pjesmu Zagrli me napravio je Miro Buljan, tekst potpisuje Sonja Buljan, a spot Dario Lepoglavec. Pravila igre, za koje mnogi kažu da su najbrže rastući bend na domaćoj glazbenoj sceni, čine Marko Kutlić (vokal), Goran Belošević (bubnjevi), Denis Dex Marijanović (bas) i Marko Belošević (klavijature).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr