GLAZBENI SPEKTAKL

VRAĆAJU SE NA POZORNICU NAKON TRI GODINE: Daft Punk će nastupiti uživo na dodjeli Grammyja

Francuski elektro-duo posljednji je put uživo nastupio na dodjeli Grammyja 2014. godine. Sada se vraćaju – i to ponovno na Grammyje.

Daft Punk će nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja nakon tri godine bez nastupanja uživo. Pridružit će se kolegi The Weekndu s kojim su snimili dvije pjesme na njegovu posljednjem albumu Starboy.

Francuski elektro-dvojac nije nastupio uživo od dodjele Grammyja 2014. godine. Tada su nastupili s Pharrellom Williamsom, Steviejem Wonderom i Nileom Rodgersom. Osvojili su ukupno pet kipića, uključujući onaj za Album godine.


Daft Punk, koji čine Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo, nisu išli na turneje od 2013. godine. Prije nekoliko se tjedana na internetu pojavio njihov misteriozni video pod nazivom Alive za koji fanovi misle da bi mogao biti teaser za njihove ponovne nastupe uživo.

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja nastupit će i A Tribe Called Quest, Alicia Keys, Maren Morris, Anderson, Paak, Adele, Bruno Mars, Metallica, John Legend, Carrie Underwood, Keith Urban, Sturgill Simpson, Chance the Rapper, Gary Clark Jr. , Little Big Town i William Bell.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr