DRUGA ŠANSA

VRAĆA SE NA ‘MJESTO ZLOČINA’: Mariah Carey će zapjevati tamo gdje se prije točno godinu dana pošteno osramotila

Izgleda da je američka glazbena diva odlučila kako 2017. neće završiti neuspješno te je najavila da će ponovno pjevati na Times Squareu za Novu godinu, 365 dana nakon kaotičnog nastupa na njujorškom središnjem trgu.

Na ispraćaju prošle godine, superzvijezda je nanizala tehničke probleme na pozornici neposredno prije tradicionalnog “spuštanja kugle” pred gotovo milijun osoba. Neusklađenost njezina glasa i zvučne vrpce te problemi s mikrofonom totalno su omeli Mariah Carey, koja je prestala pjevati dok su plesači nastavili s koreografijom. Zbog te neugodne epizode dobila je salvu zajedljivih komentara na društvenim mrežama.

FIJASKO ZA KRAJ GODINE: Mariah Carey na dočeku nije dobro čula playback pa je pomiješala riječi, internet je razapinje: ‘Neviđena sramota!’

“Svi se slažemo da se prošle godine nije sve odvijalo kao što smo predvidjeli”, priznala je pjevačica u petak u priopćenju izdanom zajedno s producentskom tvrtkom Dicka Clarka, zaduženog za šou.

“Sretni smo što idemo dalje i što ćemo moći prirediti nevjerojatnu noć glazbe i zabave”. Na dočeku ove godine Nick Jonas i Camila Cabello također će nastupiti na najpoznatijem trgu u New Yorku.

Povratak na Net.hr