SESSION U LEGENDARNOM KLUBU

VOLITE SOUNDSYSTEM KULTURU? Fali vam bassa i plesa? Dođite na Feštu, pošteno će vas razdrmati

Fešta počinje 22. kolovoza u subotu od 13 sati, a trajat će sve do sljedećeg jutra u 8. Večeras je ‘warm up’ u zagrebačkom Mastersu

Pola godine nakon što su organizirali Feštu u Sisku i doveli veliko ime svjetske dub/dubstep scene, Egolessa koji je svojim live actom razvalio sisački Klub mladih ‘Skwhat’, ekipa iz Heshtega spremila je još jednu glazbenu poslasticu za ljubitelje dubokog zvuka i opuštene vibre – Feštu 2X20.

Family session kroz moćni Roadtrippers sound

Ovog puta u Kutini, u dvorištu legendarnog kluba ‘Baraka’, mjestu u kojem su odrasle generacije današnjih vlasnika uspješnih tvrtki, profesora, učitelja i glazbenika održat će family session. Nema headlinera, nastupaju svi domaći artisti koji su bili dio organizacije prošlogodišnjih izdanja ove masnobassne zabave, a stižu i neka nova, ali svima na sceni poznata imena – Flico, Inka, Zmayo i Vexi.

POPIS IZVOĐAČA

Dub Asylum (dubwise)
Flico (dubwise)
Groove Playaz (hip-hop/reggae)
Inka (dubstep)
JahPants (trance)
Leona Lioness (reggae)
Lisica (trance)
Rasta Altitude Sound (reggae/dubwise/d’n’b)
DJ_Richma (trance)
Roadtrippersoundsystem (dubwise/trance)
Shantea (psydub)
Sitnica (dubwise)
Slavonija Vibes Syndicate (dubwise)
Sungate Soundsystem / Demens Cerebrum (trance)
Vexi (dubwise)
Zmayo (trance)

Oni koji su bili na prošoj Fešti čuli su Groove Playaz koji su pošteno razbacali ekipu na uvodu, Leona Lioness koja je zagrijala priču tijekom dana, Keso koji svojom selekcijom uvijek stvori pošten pozitivan kaos. Trance manijak Lisica nastupa i ove godine, a Richma nas uvijek iznenadi nekim novim stilom.

Set će odraditi i veteran scene Mefa (Slavonija Vibes), psyduber Shantea iz Banove Jaruge i JahPants koji se pobrinuo i za dekorativni dio Fešte.

Duboke vibracije omogućit će Roadtrippers soundsystem čiji sound uvijek grmi kilometrima.

Večeras warm up u Zagrebu

Fešta počinje 22. kolovoza u subotu od 13 sati, a trajat će sve do sljedećeg jutra u 8. Karte stoje 40 kn, a sav prihod namijenjen je za putne troškove izvođača, zaštitare te opremu i struju. Ulaznice možete kupiti i danas na warm up partiju u zagrebačkom Mastersu.

Povratak na Net.hr