Vodimo vas na koncert Red Hot Chili Peppersa

Zbog iznimne potražnje za ulaznicama, bend je pustio u prodaju dio ulaznica koje su prethodno rezervirali za svoje prijatelje i suradnike. Oduševljeni interesom publike za koncert, odlučili su razveseliti najveće hrvatske fanove s dodatnih 100 ulaznica za HOT PIT! Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Svi ljubitelji jednog od najtraženijih bendova današnjice imaju još jednu priliku za kupnju ulaznice za ‘najljući’ dio Hipodroma!

RHCP u Hrvatskoj sviraju prvi puta, 29.8.2012. na Hipodromu u Zagrebu! Članovi benda kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe!

JEFTINIJI PRIJEVOZ VLAKOM ZA POSJETITELJE KONCERTA

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima koncerta Red Hot Chili Peppersa odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza 2012., isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag. Da bi ostvarili popust, pri kupnji karte i u povratku putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert.
Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim PETROL benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na http://www.eventim.hr. (na navedenoj adresi može se naći popis svih prodajnih mjesta)
Cijene ulaznica su:
Stajanje: 350kn
HOT PIT: 450 kn (količina ograničena!)
Sjedenje: 550kn

Ulaznice za mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!

Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Dobitnici:
Ivan Krešić
Karla Šoštarić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr