A na Cristiana Marchija u Vodnjan idu…

Vrhunac turističke sezone Lighthouse Music club obilježit će nastupom istinskog vladara talijanske ali i europske clubbing scene. U petak, 24. kolovoza, atmosferu LMC cluba do usijanja će dovesti guru talijanske klupske glazbe, Cristian Marchi! Podijelili smo 5×2 upada.

Cristian Marchi se na sceni nalazi već 20 godina. Sve je započelo u njegovom rodnom gradu Mantovi gdje je počeo puštati glazbu po lokalnim klubovima.

Danas je pak jedan od najtraženijih imena u Italiji, ali i šire. Redovito nastupa u Francuskoj, Poljskoj, Španjolskoj, Austriji, Grčkoj …

Traka I got You u izvedbi Maxa C-a brzinom svjetlosti se našla na doslovno svim play listama na planeti, ali to je bio tek početak njegovog uspona. Single Take me to the stars doživio je još veći uspjeh nakon kojeg je bilo jasno da je Cristian svoje mjesto pod zvijezdama već zauzeo.

Electro, progressive, house, trance, pop… u njegovoj glazbi stil nije važan. Ono što ga izdvaja jesu melodični, emotivni ritmovi koji dižu ruke u zrak. Fenomenalni tekstovi govore o ljubavi i temama koje se inače izbjegavaju.

On je perfekcionist. Zna da je za dobar nastup potrebno iskustvo, trening i kvalitetna oprema. Osluškuje publiku i svaki set pomno planira. Upravo te odlike Cristianovo ime čine jednim od najzvučnijih u svijetu clubbing glazbe.

Prodaja ulaznica:
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Cijene ulaznica:
u pretprodaji – 70,00 kn
na dan eventa – 90,00 kn

Tulum počinje u 23 sata u LMC clubu, Vodnjan, Krnjaloža 1

Najbržima smo podijelili 5×2 upada.

Dobitnici:
Robert Verbanac
Hana Hlušička
Nadija Turjak
Dino Levak
Denis Brozina

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr