VIDEO: Snimanje novog spota za Petra Grašu je bilo jako emotivno

Veliki ljetni hit Petra Graše Uvik isti dobio je i službeni video spot. Scene u kojima glumi starog sebe, Grašo je snimao na istom krevetu na kojem je ležao njegov pokojni djed, a kaže kako je cijelo snimanje za njega bilo jako emotivno.

Petar Grašo je pjesmu predstavio na ovogodišnjem Splitskom festivalu te je osvojio prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda te nagradu novinarskog žirija.

Ubrzo nakon toga pjesma je dospjela u sam vrh najemitiranijih domaćih pjesama.

Emotivan video spot popularnog pjevača prikazuje kraj života jednog čovjeka koji je ostao vjeran obitelji, sebi i svojim navikama. Sve što iza sebe ostavlja je boca vina i puno uspomena.

Scene u kojima glumi starog sebe, Grašo je snimao na istom krevetu na kojem je ležao njegov pokojni djed, a kaže kako je cijelo snimanje za njega bilo jako emotivno. Video je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše i to više od 15 sati u režiji Vojana Koceića. Za šminku je bila zadužena Dolores Žanko.

Pjesmom Uvik isti, Petar Grašo se nakon dugogodišnje pauze vratio na glazbenu scenu. Ovu autobiografsku pjesmu napisao je zajedno s Vjekoslavom Huljić, a autor glazbe je Tonči Huljić.

//www.youtube.com/embed/U4uEEZbGnl4

Povratak na Net.hr