‘Nakon 50 godina života došao sam do cilja, a na njemu nema nikakve nade za nas’

Najangažiraniji član riječkog benda Let 3, Damir Martinović Mrle radi punom parom. Između kazališta, benda i stvaranja enormne količine glazbe, pronašao je vremena i za nas.

Dobro raspoložen, zanimljiv i elokventan Damir Martinović Mrle uvijek je izvrstan sugovornik. Ovoga puta došao nam je u goste ravno iz Velike gorice. U tamošnjem kazalištu radi na jednom novom projektu – glazbi za film Kauboji.

Uz već provjerenu ekipu Ivanku Mazurkijević i Stanka Kovačića, s kojima je osvojio Zlatnu arenu za glazbu u filmu Sonja i bik, Mrle priprema novu glazbeno-filmsku poslasticu.

Iako je u zadnje vrijeme veoma angažiran u kazalištu, Mrle i dalje stvara zajedno sa svojim bendom Let 3. Nakon albuma Kurcem do vjere, dečki iz benda rade na novom albumu.

Radi se o kompilaciji nikada službeno objavljenih pjesama Leta 2, iz 1984. godine, na kojoj će se naći i najnoviji singl Punjeta.

Svoje najnovije glazbene uratke Let 3 će izvesti i na Šalati, i to 13. lipnja u sklopu Tuborg Open Fair festivala. A što nam je još zanimljivog Mrle ispričao, provjerite u videointervjuu:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr