VIDEO: Žanamari u novom spotu potpuno gola

Žanamari & J’Animals su snimili spot za singl Oči u oči. U spotu su se i pjevačica i članovi benda skinuli goli, a gol se pojavljuje i Mario Perčić, zaručnik pjevačice. Spot su režirali sjajni Tomislav Brđanović te Viktor Drago.

Novi singl ‘Oči u oči’ predstavio je zreliju i odvažniju Žanamari Lalić. Oči u oči sama sa sobom priznaje i potpuno razotkriva publici svoju emotivnu životnu prekretnicu.

‘Ovo je introspektivna pjesma potpunog razotkrivanja duše i strahova koje donosi trenutak spoznaje i naša je najzrelija pjesma do sad. Inspirativni gitarski rif na probu je ovaj put donio bubnjar benda Emil Kranjčić, korak dalje odveo ga je naš gitarist Gordan Dragić te su zajedno nadahnuli ostatak ekipe, prvenstveno Igora Ivanovića, koji je produkcijski zaokružio priču, ispričanu kroz moju autorsku vokalnu melodiju i tekst’, kaže Žanamari.

Emotivno razotkrivanje u pjesmi vizualno prati spot u režiji Viktora Drage i Tomislava Brđanovića. ‘Gušt je raditi s vizualnim umjetnikom kao sto je Viktor Drago. U njega imam neizmjerno povjerenje i usuđujem se otići korak dalje. Tomislav me je također oduševio svojom kreativnom energijom’, kaže Žanamari.

Žanamari & J’Animals ovaj singl će velikodušno pokloniti svojoj publici, a besplatno ga možete downloadati na njihovom Soundcloud profilu: https://soundcloud.com/zanamari/zanamari-janimals-oci-u-oci

//www.youtube.com/embed/idvIwXS_G8s

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr