BRAVO, DEČKI!

VELIKI USPJEH MLADIH VARAŽDINACA: ‘Metalci’ Cold Snap potpisat će ugovor s njemačkom izdavačkom kućom

Varaždinski metal bend Cold Snap sudjelovao je u nagradnom natječaju na Facebooku, gdje se borio za potpisivanje ugovora s njemačkom izdavačkom kućom Arising Empire.

Varaždinski ‘metalci’ Cold Snap očito ima jako puno vjernih obožavatelja pa su tako bez problema potukli konkurenciju i osvojili suradnju s prestižnom njemačkom izdavačkom kućom Arising Empire.

Žestoki Cold Snap razdrmat će Osječane


“Svi koji me poznajete, znate koliko mi je stalo do mog benda Cold Snap, znate koliko se trudim zadnjih 13 godina da napravimo što više u Hrvatskoj, u Europi i šire. Sada mi treba vaša pomoć više nego. Molim vas da odete na ovaj link i da pritisnete LIKE ispod fotografije mog benda”, napisao je Jan Kerekeš, a ubrzo su počeli pljuštati lajkovi sa svih strana.

Danas dečki ne mogu doći k sebi od sreće.

“Dragi prijatelji i obožavatelji! Zahvaljujući vama osvojili smo potpisivanje ugovora s Arising Empireom. Hvala vam puno na vašoj podršci. Cold Snap ne bi bio tu gdje je da nije bilo vas! Najbolje tek slijedi, hvala vam! Jan, Zoran, Denis, Dorian, Dario i Zdravko”, stoji u zahvali benda na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Povratak na Net.hr