Odlična premijera

VATRENO KRŠTENJE ‘NOVE’ COLONIJE: U Vinkovcima održan veliki koncert, tisuće fanova pozdravile novu pjevačicu

Odličan koncert na vinkovačkom Korzu, potvrda su da jedna od najuspješnijih regionalnih grupa ima svjetlu budućnost i da je kroz novu pjevačicu dobila neku drugu energiju.

S nestrpljenjem je Boris Đurđević iščekivao prvi koncert nove Colonije,vjerujući da će u njegovim Vinkovcima grupa započeti drugu, jednako uspješnu eru svoga postojanja.

Već i prije samog početka koncerta nekoliko tisuća posjetitelja i fanova grupe okupiralo je vinkovački Korzo,a sve ono što je Colonija radila u posljednjih 20 godina samo se nastavilo na nezaboravnom koncertu.


 

Ivana je već prvim taktovima pjesama razoružala sve prisutne, odlično pjevajući najveće Colonijine hitove i potvrđujući da je ona Colonijina budućnost.

Uspjela je Colonija ponovo naći posebnu kemiju sa svojim obožavateljima, a atmosfera je cijelo vrijeme bila na zavidnoj razini u kojoj su se izmjenjivali poznati tekstovi pjesama, rasplesani ritmovi i oduševljenje publike.

 

Svaki vrhunski koncert ima i vrhunske goste, pa su se Coloniji u Vinkovcima priključili i Sinovi ravnice te Slavonia band koji su zajedno s Ivanom oduševili vinkovačku publiku. Korzo je ispunilo nekoliko tisuća zaljubljenika u Colonijine pjesme i bio je premalen i preuzak za sve one koji su željeli biti dio ove lijepe glazbene priče.

Ako još niste čuli novu pjevačicu Colonije na djelu, bolje je možete upoznati u videu:

Povratak na Net.hr