Ukrcaj se na 'glazbeni' kruzer i proživi sedam dana morske avanture

Oduvijek ste htjeli u godišnji odmor uklopiti dobru zabavu i istraživanje prirodnih znamenitosti? Sada imate priliku i to uz Love week festival!

Iskusi Zrće na drugačiji način, uz Love week festival uz odličan underground/mainstream zvuk i otplovi na ekskluzivni cjelodnevni DJ cruise brodom Starboard u Park prirode Telašćica.

Love Week Festival suradnji s klubovima Papaya i Aquarius Zrće i svjetski poznatim brandom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s posebnim morskim putovanjem u Park prirode Telašćica.

Na ovom festivalu moći ćete plesati uz neka od najvećih imena DJ scene s naglaskom na kombinaciju underground i mainstream zvuka što nije baš česta pojava na ovoj svjetskoj party destinaciji.

Čekaju vas dnevni klupski after beach i noćni partiji, a za pultom u Papayi ćete uživati uz DJ MAG plejadu DJa s komercijalnijim zvukom – HARDWELL, ROULandDOORS, KIM FAI i NARI&MILANI.

Na Love Week Festival partijima u Aquariusu uživat ćete u više underground zvuku uz TUBE&BERGER i JULIET SIKORU na poznatom KITTBALL label showcaseu te se razbacati na prljaviji, mračniji, žešći elektroidniji smjer kojim suvereno vladaju DIRTY DISCO YOUTH, DUMME JUNGS i NOIZE GENERATION.

Uz boat party, odnosno 4-satni cruise u blizini Paga, ovaj festival svoj main event održava na brodu STARBOARD kojim plovite cijeli dan od Novalje do Parka prirode Telašćica i nazad.

Na ovom tulumu koji traje oko 8 sati, uz pauzu na otoku, čeka vas čak 14 DJ-a, LIVE act na 2 floora i vrhunsko ozvučenje. Uz striktno underground glazbu bit će vam poslužena hrana i voće, a bit će i mogućnosti za rashladiti nepce. Uz glazbu i intimnije druženje na brodu (samo 300 karata limitirano), posebnost ovog putovanja predstavlja Telašćica gdje ćete se moći okupati u Jezeru Mir koje je 30% slanije od mora ili pak gledati pučinu s litica visokih čak 160m.

Pa ako volite clubbing s okusom undergrounda, miljama daleko od ljudi, sa svjetskim, ali i up and coming DJ-ima na dohvat ruke, samo sa suncem i morem oko vas, ovaj poseban tulum je dobar razlog da se tamo pojavite.

Za LOVE WEEK FESTIVAL postoje 3 paketa karata, ovisno što želite, a mogućnosti su različite – od smještaja, preko boat partyja do all inclusive paketa koji jedini uključuje STARBOARD ship cruise.

Povratak na Net.hr