'SRCE PRIZNAT NEĆE'

SUSRET BIVŠIH PARTNERA: Pogledajte što je rasplakalo djevojku Janka Popovića Volarića

Spot se snimao u okolici Zagreba, a Markovu neprežaljenu ljubav savršeno je utjelovila srpska glumica Tijana Pečenčić, hrvatskoj javnosti poznata iz domaće serije ‘Kud puklo da puklo’ i kao djevojka Janka Popovića Volarića.

Jedan od najperspektivnijih mlađih glazbenika na hrvatskoj sceni Marko Vukes otvorio je novo poglavlje u karijeri. Nakon šest godina razišao se s grupom Joy u kojoj je bio glavni vokal, okupio je svoj bend znakovita imena Share love with others te objavio prvi samostalan singl i spot za pjesmu ‘Srce priznat neće’.

Pjesma govori o slučajnom susretu bivših partnera, o ljubavi koju je ona prekinula i trenutku kad mu pokušava sakriti da zna da je pogriješila.

Tekst i glazbu za ovu emocijama nabijenu pjesmu napisao je Marko Zeljković – Zelja, koji je ujedno i redatelj spota dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović.

Spot se snimao u Samoboru i okolici Zagreba, a glavnu ulogu i Markovu neprežaljenu ljubav savršeno je utjelovila srpska glumica Tijana Pečenčić, hrvatskoj javnosti poznata iz domaće serije ‘Kud puklo da puklo’. Tijana je, sudeći prema kadrovima iz spota, maestralno odradila posao jer je bez izgovorene riječi, samo pokretom lica, vrhunski dočarala svaki stih u pjesmi, a svaku emociju je duboko proživjela.

“Poslali smo joj pjesmu, a ona je oduševljeno prihvatila ulogu u spotu. Na suradnju je, kako mi je rekla, pristala jer je pjesmu na prvo slušanje jako emotivno doživjela. Mislim da je izvrsno i uvjerljivo odglumila, a ja sam prezadovoljan s ovime što smo napravili. Vjerujem u ovu pjesmu jer je već na prvo slušanje u meni probudila neopisive emocije, što zbog snažnog teksta, što zbog prekrasne melodije koja osvaja”, rekao je Marko, kojeg već ovog vikenda očekuje nastup u Čakovcu.

Povratak na Net.hr