VIDEO: Studio Frendo objavio novi singl Misec na noć punog mjeseca

Splitski bend Studio Frendo nakon dvije godine pauze ponovo je ušao u studio u bitno izmijenjenom, ali i oplemenjenom sastavu. Nova je članica benda Sara Brodarić koja sa Srđanom Šegvićem čini okosnicu novog projekta grupe. Članovi su se mijenjali, ali stil je ostao isti – otkačen.

Novi singl zove se Misec, a produkciju pjesme potpisuje Željko Brodarić Jappa. Koautori pjesme su Mišo Komenda i Vojin Hraste, momci iz splitske grupe Leut Magnetik, a na novom albumu Studio Frenda naći će se još nekoliko pjesama koje
su nastale kao plod suradnje s djevojkama iz grupe Leut Magnetik.

Istovremeno sa singlom snimljen je i spot za pjesmu Misec u kojem režiju, montažu i postprodukciju potpisuje Milan Latković, a snimatelj je Rino Barbir. Srđan Šegvić ispričao nam je nešto više o novoj pjesmi i pratećem spotu.

‘Detektivi S. Sanders, Rocco Prchz i dr. Mrak Mrääk ponovo su u akciji! Ovoga puta njihov je cilj stati na kraj nedozvoljenoj ljubavi između Sare i njenog odabranika iz druge galaksije. Godina je 1989. U Velom Varoshu sve je manje preživjelih vanzemaljaca koji se skrivaju po vlažnim podrumima od dvije zvjezdice. Hoće li Sara i njezin dugonosi posjetitelj iz druge dimenzije naći izlaz iz Istočnog Splita, saznajte u novom spotu grupe Studio Frendo – Misec!’.

Povratak na Net.hr