Slash dolazi u Ljubljanu!

U petak 8. veljače biti će praznik kulture rocka – u ljubljansku Halu Tivoli dolazi Slash, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona.

U okviru velike svjetske turneje kojom promovira drugi solo album Apocalyptic Love, legendarni će gitarist konačno nastupiti i u Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) i The Conspirators.

Nastup od dva i pol sata nabijen iskonsom rokerskom energijom, karizmom i uz glazbenu virtuoznost sviranja kako rokerskih klasika uključujući najveće hitove Guns N’Rosesa, Slash se s prijateljima ubraja u naj vrućije rock koncertne atrakcije iduće godine!

Slash je priznat kao jedan od najboljih gitarista i autora već od prije 30 gdina kada je s Guns N’Rosesima te hitovima Sweet Child O’Mine, November Rain, Paradise City, Nightrain, Welcome To The Jungle i dr. osvojio svijet. Slash’s Snakepit. Globalni uspjeh je međutim ostvario supergrupom Velvet Revolverom u drugoj polovici prethodnog desetljeća, a sa singlom Slighter osvojio nagradu Grammy.

Slash uživa veliki respekt i među kolegama glazbenicima. Sudjelovao je i nastupao s najvećima poput: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne…, a ostavio unikatni trag i na albummim drugih izvođača primjerice Rihanne.

Za svoja glazbena dostignuća je primio mnoge nagrade i priznanja: u izborima glazbenih kritičara i medija, Slash se ubraja u najbolje električne gitariste svih vremena (Time Magazine 2009 – 2. mjesto; Guitarist magazine – 3. i 4. mjesto); kao član G N’R je ove godine postao besmrtan i u Rock and Roll Hall of Fame, a svoju zvijezdu ima i na holivudskom Walk of Fame.

Od 2009. se Slash na veliku radost svojih fanova fokusirao na solo karijeru. Izdao je dva odlično primljena albuma – Slash (2010) i Apocalyptic Love (2012) složio je odličnu ekipu suradnika na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznatim gitaristom i vokalistom američke grupe Alter Bridge), te s ‘konspiratorima’: Brentom Fitzom (bubanj) i Toddom Kernsom (bas gitara).

Pretprodajna mjesta: sve Eventimova prodajna mjesta te u Sloveniji benzinske pumpe Petrola, Hipermarketi Mercatora.

Internetska prodaja: http://www.eventim.hr, http://www.eventim.si.

Pretprodajna cijena ulaznica: tribine i parter: 39,00 eura.

Ulaznice za fan pit su rasprodane!

Povratak na Net.hr