banner

NOVI SINGL

SJEĆATE SE ANDREE ČUBRIĆ, BIVŠE PJEVAČICE GRUPE E.T.? Vratila se na scenu nakon gotovo 10 godina i zvuči poput megapopularne Senide

Bivša pjevačica grupe E.T. novim singlom želi probuditi uspavanu domaću glazbenu scenu

Andrea Qubrick pjevala je u grupi E.T. od 1998. do 2001. godine, a gostovala je na brojnim pjesmama domaćih repera. S glazbene scene izbivala je gotovo 10 godina, a nedavno se vratila singlom ‘Bolovi’ kojom je, kako kaže, odlučila prokrčiti put na urbanoj glazbenoj sceni.

PromoFoto: Promo

Moderni zvuk koji je mnoge podsjetio na opus popularne glazbenice Senide daleko je od onoga koji smo navikli čuti na domaćoj sceni.

“Pjesmom Bolovi na našu već pomalo uspavanu glazbenu scenu donosim jedan prodorniji zvuk i netipičan, ali vrlo proživljen tekst koji će vjerujem izazvati puno komentara. Kad pišem, za sebe ili za druge, uvijek nastojim iznenaditi nekom još neupotrebljenom sintagmom, neizlizanom temom ili bilo čime što odskače od predvidljivih rješenja. Osjećam navalu nove energije i jako me veseli rad na vlastitim pjesmama”, rekla je Andrea.

Pjesmu ‘Bolovi’ prati atraktivan videospot koji je osmislila Andrea zajedno s redateljem Darijem Lepoglavcem.

Inače, Andrea Čubrić je svoj glazbeni put započela u dječjem zboru Zvjezdice, a nakon odlaska iz grupe E.T. pisala je pjesme za brojne domaće zvijezde, poput Jacquesa Houdeka, Ivane Kindl i Nine Badrić.

Povratak na Net.hr