Sigur Rós stiže na četvrti Mars festival u Maribor

Sigur Rós nastupaju na slovenskom dijelu Mars festivala koji će se ove godine održati u Mariboru – Europskom gradu kulture 2012 (ECOC). Obnovljeni Trg Leon Štukelj u Mariboru bio je scena mnogim događanjima u ovom drugom po veličini gradu u Sloveniji. Na njemu će se, među ostalim, održati i otvorenje ECOC-a.

Kako su Sigur Rós poznati po svojim iznimnim, jedinstvenim i nezaboravnim koncertima, odabirom ove lokacije njihova će glazba doći do pravog izražaja, a bend će lakše stvoriti prepoznatljivu koncertnu atmosferu.

Sigur Rós se na pozornicu vraćaju nakon gotovo četiri godine. Jónsi, Kjartan, Georg i Orri su prije nekoliko mjeseci objavili pregršt koncertnih datuma, među kojima i onaj u Sloveniji, uz veliki interes brojnih fanova i glazbenih kritičara iz cijelog svijeta.

Jedinstvena, izvanzemaljska, mistična i prozračna glazba na koncertima je još dramatičnija – prijelazi iz minimalističnih, prigušenih dijelova u epske, atmosferske, pune aranžmane i natrag do gotovo nečujnih glazbenih dionica pojačanih Jónsijevim falsetom i jedinstvenim scenskim nastupom.

Sigur Rós nastupit će, tako, na četvrtom Mars festivalu u Mariboru. Prije samog nastupa, Islanđani će nas počastiti novim studijskim albumom ”Valtari” koji će se u prodaji naći krajem svibnja. Uskoro će se na radio stanicama naći i prvi službeni singl nadolazećeg albuma ‘Ekki Mukk’.

EKSKLUZIVNA ‘EARLY BIRD’ PREDPRODAJNA CIJENA ULAZNICA (ograničena količina): 33 EUR!

PRODAJA ULAZNICA (od četvrtka, 26.04.2012.)
Fizička prodaja Slovenija: DALLAS MUTE SHOP, RIMSKA 14, 1000 LJUBLJANA
Fizička prodaja Hrvatska: Dallas Music Shop Zagreb (Nikole Tesle 16, 10000 Zagreb); Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2, 51000 Rijeka), Dallas Music Shop Rijeka – Paris – Texas (Matije Gupca 3, 51000 Rijeka) i ostali Dallas Music Shop-ovi
Online prodaja: http://www.dallasmusicshop.com

Povratak na Net.hr