ODREKAO SE ALKOHOLA

‘SEKS UZ VINO JE NAJBOLJI’: Jasmin Stavros zaposlio Eciju Ivušić za seksi spot

Nova pjesma Vino nek se toči Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio nadimak ‘kralj domaće zabavne glazbe’.

Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima i medijima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

“Cijeli život sam pio isključivo vino i to više nego što itko može zamisliti. Popio sam do sada barem dva olimpijska bazena vina u svom životu. I onda sam shvatio da sam previše popio. Lupio sam sam sebi embargo na alkohol jer nisam bio umjeren, nisam imao mjeru jer mi je takav škorpionski karakter, ili pijem ili postim. Zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam moje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. Nema mi druge; nisam mogao kao svi fini ljudi nakon ribe popiti deci vina; ja bih strusio u sebe barem litru; i to za početak. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak”, otkrio nam je popularni pjevač iskreno progovorivši o svom hedonizmu.

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Svojim obožavateljima, pogotovo mlađima, savjetuje da uživaju u vinu, ali moraju paziti, kaže, da se ne navuku kao on.

“Nekad sam se razvaljivao s vinom, a sada se razvaljujem s koncertima, zato i moji nastupi traju kao maraton, cijelu noć. Ja više ne mogu piti, ali zato svima savjetujem da umjereno uživaju u vinu jer uz vino je život dobar, zabava bolja, a seks najbolji”, poručuje raspoloženi Stavros.

Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-tim godinama donio je i novu poslovnu odluku. Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart.

ECIJA IVUŠIĆ PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: U objavi na Instagramu progovorila o svom burnom životu

U atraktivnom video spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca – Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.

Povratak na Net.hr