PREMIJERA

SAZNAT ĆEMO IMAMO LI ŠANSE: Sutra ćemo čuti pjesmu koju će Nina pjevati na Eurosongu

Već neko vrijeme znamo da će nas na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati mlada pjevačica Nina Kraljić, a sutra ćemo napokon čuti i pjesmu koju će otpjevati na pozornici u Stockholmu.

Eurosong se sve više bliži, a u srijedu, 9. ožujka u podne ćemo čuti i pjesmu kojom će nas Nina Kraljić predstaviti u Stockholmu.

OSTVARENJE SNA IZ DJETINJSTVA: Nina Kraljić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

Pjesmu premijerno možete čuti na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2). ovogodišnjemu 61. Eurosongu u Stockholmu.

Urednik Zlatko Turkalj Turki ugostit će Ninu, voditelja HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željka Mesara i marketinšku menadžericu tvrtke Universal Music Hrvatska Ninu Meden.

Nina Kraljić i Turki
Nina Kraljić i TurkiFoto: HRT

Pjevačica će u emisiji pričati i o tijeku snimanja njezine eurovizijske pjesme, pripremama i očekivanjima za nadolazeće natjecanje, te će predstaviti i autore pjesme.

HRT JE POTVRDIO: Na Eurosong šaljemo Ninu Kraljić, pjesma će biti ‘u njenom stilu’

Nina je prva pobjednica showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a svojim je vokalnim sposobnostima osvojila publiku. Hoće li to biti dovoljno i za pobjedu (ili barem dobar plasman) na 61. Eurosongu, saznat ćemo 14. svibnja.

Kakve su vaše prognoze za Eurosong?

Povratak na Net.hr