A na Zaz idu…

Koncert šarmantne Francuskinje Zaz koji će se održati 3. lipnja u Zagrebu, prije mjesec dana prebačen je iz Boćarskog doma u veliku dvoranu Doma sportova, a nevjerojatna ljubav između trenutačno najzanimljivije francuske zvijezde i Hrvatske finalno je potvrđena: Koncert je rasprodan, a pet sretnika uspjeli su osvojiti po dvije karte.

Sretni dobitnici su:

Andrea Jelić Šohar
Mirta Molnar
Veronika Leš
Azra Redžebašić

Davor Fabijanić

Posljednjim intervjuima za hrvatske medije Zaz je najavila da publika može očekivati ogromnu količinu pozitivne energije i odlazak s koncerta sa smiješkom na licu.

Njezin prvi singl Je veux Zaz je donio planetarnu slavu, te proslavio album pod nazivom ZAZ (Sony/Menart).

Prodan u više od milijun kopija, nanovo je skrenuo pažnju na francuske izvođače i udahnuo specifičan šarm glazbenim top listama.

Veliki uspjeh mlade i energične glazbenice Sony Music rance nedavno je nagradio i Exportom, nagradom za najprodavaniji album francuskog izvođača u inozemstvu.

Nakon više 200 koncerata po svijetu, nedavno je izdan live album Sans Tsu Tsou koji je obožavateljima i struci potvrdio da je Zaz, osim diskografske i velika koncertna atrakcija.

Za ovu francusku pjevačicu kažu da fantastično vlada scenom te da zna napraviti odličnu koncertnu atmosferu u što se možete uvjeriti 3. lipnja kada će održati koncert u Zagrebu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr