Proslavite 70. rođendan Boba Marleyja uz Brain Holidayse

Da je živ Bob Marley bi ovog petka, proslavio 70. rođendan. Tu veliku obljetnicu u Hard Place obilježava jednim velikim i veselim partyjem uz svirku Brain Holidaysa i njihovih gostiju koji izvode najveće hitove oca reggaea.

Brain Holidays svake godine održavaju svoje tradicionalne koncerte u rasprodanom Hard Placeu. Njihovi koncerti s dugogodišnjom tradicijom poznati su po odličnoj atmosferi, vrhunskoj svirci i redovito rasprodanim dvoranama, a ovaj obljetnički je njihov 15. koncert za Bob Marleya i za ovaj put pripremaju pregršt poznatih gostiju i najveću moguću postavu banda. Navucite smješak i pridružite nam se na veselom rođendanskom partyju uz Marleyjeve reggae klasike.

Da je dovoljno poživio legendarni Bob Marley bi vrlo vjerovatno još uvijek putovao svijetom i donosio svim fanovima svoju sjajnu glazbu i vibru. Nažalost Bob Marley već više od 33 godine nije sa nama, ali njegova glazba još i danas živi i osvaja srca mnogih novih fanova.

Otac reggae zvuka ostavio je iza sebe bezbroj nezaboravnih pjesama koje i nakon tridesetak godina zvuče fenomenalno – No Woman No Cry, I Shot The Sheriff, Exodus, Could You Be Loved. Upad u Hard Placeu od 30 kuna u pretprodaji, do 40 kuna na blagajni kluba.

Povratak na Net.hr