PAS GA NIJE NAPUŠTAO

PRONAĐEN SMRZNUT: Pjevač i njegov najbolji prijatelj poginuli u lovu na patke

Punih tjedan dana policija je tragala za Craigom Stricklandom. Frontmena benda Backroada Anthema policija je pronašla smrznutog u snijegu. Ležao je ruku i nogu postavljenih u obliku križa.

Beživotno tijelo 29-godišnjeg pjevača pronađeno je u blizini jezera Kawe, na granici država Kanzas i Oklahoma.

Vijest o njegovoj smrti potvrdila je na Twitteru i njegova supruga Helen.

“Sada je na sigurnom, s dragim Bogom, na nebu. Hvala ti, Bože, što si nas doveo do njega. Slava ti”, napisala je udovica.

Helen je otkrila i okolnosti njegove smrti. Napisala je kako je pjevač imao brodolom, zbog čega je završio u jezeru. Nekako je uspio dokopati se obale, ali ga je dokrajčila hladnoća.

“Tu noć uspio je popeti se na brijeg, ali hipotermija je učinila svoje. Njegovi posljednji trenuci nisu bili bolni. Samo je zaspao”, napisala je supruga. Svim je prijateljima zahvalila što su u tako teškim trenucima bili uz nju.

“Znam da je ugledao Isusa kada je legao na tlo i odlučio s Njim, ruku pod ruku, ušetati u Nebesko kraljevstvo. Volim te svim svojim srcem, Craig Michaele”, poručila je.

Craigov pas, koji je tog kobnog dana pošao s gazdom u lova na divlje patke, pronađen je živ, pored njegovog tijela, koje je čuvao. Kada ga je policija zatekla pored Craiga, pas Sam nije se želio odvojiti od gazde.

U lov je s Craigom pošao i njegov prijatelj Chase Morland. Njegovo je tijelo pronađeno prije Craigovoga. I on se smrznuo, nakon što im se brod preokrenuo u oluji.

Povratak na Net.hr