banner

'KLASA OPTIMIST'

EKSKLUZIVNO! PREMIJERA SPOTA ZABRANJENOG PUŠENJA: Evo kako izgleda kada stari rokeri ‘bare’ mlade sponzoruše

U novom, petom spotu s albuma Radovi na cesti grupe Zabranjeno Pušenje za pjesmu Klasa optimist, zvijezde Nadrealista i Audicije izvode vratolomije u kanjonu Neretve, pokušavajući osvojiti mlade sponzoruše, ne shvaćajući da one ne slušaju rock nego narodnjake.

Zabranjeno Pušenje je snimilo novi spot, peti po redu s albuma Radovi na cesti. Spot za pjesmu Klasa optimist prikazuje napore skupine starih rokera u zavođenju mladih sponzoruša, a dečki iz benda spot su okarakterizirali kao “komični, pseudo-akcijski spot s tužnim hepiendom”.

USKORO NOVI SPOT: Sejo Sexon zamalo poginuo pokušavajući osvojiti mladu djevojku

Zenit Đozić, Haris Burina, Sejo Sexon te prekrasne manekenke Mija Šego, Dajana Vrećo i Andrea Šarac (miss BiH 2009.) nasmijat će vas do suza situacijama u kojima su se našli.

Prekrasne kadrove Neretve, Mostara i Boračkog jezera snimali su poznati BH majstori fotografije iz Multimedijalnog studija Spektroom Nikola Blagojević i Amer Beganović, dok je kamerom na dronu upravljao Aldin Kadić.

Stari rokeri i mlade koke
Stari rokeri i mlade kokeFoto: Amer Beganović/Klix.ba

Dodatnu ekskluzivnost spotu daje i vijest da se u njemu po prvi put pojavljuje i nova članica grupe Lana Škrgatić, tako da Pušenje ponovo, kao na počecima karijere u postavi ima flautu i saksofon.

NOVI SPOT: Sejo Sexon i ostatak ‘Zabranjenog Pušenja’ osnovali tajno udruženje

Spot su režirali Jasmin Duraković i Sejo Sexon, dok je scenarij po ideji Darija Viteza napisao Sejo. Kostimografkinja je bila Belma Žiško.

Snimanju spota pomogli su Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije, Neretva rafting – Džajića buk i Ekoselo Boračko jezero.

Autori pjesme Klasa optimist su Branko Trajkov Trak, Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, produkciju potpisuju Sejo Sexon i Toni Lović, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

Povratak na Net.hr