PREMIJERA SPOTA

I BOLJA OD KIM KARDASHIAN! Preseksi Lana Jurčević pokazala guzu, želite li biti njezin ‘bijeli Kanye’?

Pjevačica je spot najavila vrućim kadrovima, kakvih u njemu ne nedostaje.

Lana Jurčević je objavila novi spot za pjesmu Kim Kardashian, koji je najavila seksi kadrovima. Spot je snimljen u Zagrebu, ali jednim dijelom i u Parizu, a s pjesmom nazvanoj po najpoznatijoj svjetskoj starleti pjevačica će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu.

‘AL’ BI TI SE SPARKIRAO IZA…’: Lana Jurčević izbacila guzu u seksi pozi i zapalila obožavatelje, svašta im pada napamet…

“Ovo je jedna od pjesama s kojom najavljujemo album koji uskoro izlazi i na kojemu su pjesme koje su postigle velike uspjehe. Riječ je o pjesmama kao što su Ludo ljeto, Majica, Tabu i Hollywood, a koje na YouTubeu imaju više od 30 milijuna pregleda”, kaže Lana.

Pjevačica je objasnila i naziv pjesme.

“Naziv pjesme nastao je iz čiste zezancije. Ipak, Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru – za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto”, objasnila je Lana za 24 sata.

Poslušajte pjesmu i pogledajte spot:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr