Požurite i ne propustite urnebesnu zabavu uz TBF, Ramba Amadeusa i St!llness

U petak, 14. lipnja na Tuborg Open Fairu nastupit će TBF, Rambo Amadeus i St!llness.

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u petak, 7. lipnja podijelili smo 15 ulaznica za tulum na Šalati u petak, 14. lipnja.

Dobitnici:
Marko Stojić
Majna Rajić

Marko Kovačević
Berislav Batinić
Jadranka Štimac
Mirela Horvat
Sonja Čičak
Dragan Stubičar
Ivana Perić
Marko Marić
Marijana Babić
Ivana Vuković
Matej Lisec
Branimir Grgić
Vlado Bošnjak

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Nova glazbena platforma Tuborg Open Fair predstavlja veliki dvodnevni proljetni festival na ŠRC Šalati koji će ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena.

U četvrtak, 13. lipnja pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja na Tuborg Open Fairu nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness.

TUBORG OPEN FAIR – DAY 2 – 14.06.2013.

Drugi dan Tuborg Open Faira spojio je mladost i iskustvo glazbenika koji nam dolaze s mora. Splitski TBF već desetljeće i pol vlada regionalnom scenom ne propuštajući svoje mjesto među nekolicinom najpopularnijih bendova. Na Šalatu dolaze sa set listom najvećih hitova.

Uz njih nastupa čovjek kojeg jako puno izvođača navodi kao najveći uzor – neponovljivi Rambo Amadeus. Definitivno jedan od najkreativnijih umjetnika ovih prostora, izniman frontman, gitarist i glazbeni revolucionar čiji je svaki koncert priča za sebe, a iznimka neće biti niti ovaj na Šalati.

Sve skupa zaokružit će St!llness, hip hop/dub/reggae kolektiv koji je s tek tri studijska albuma postao prava koncertna atrakcija. Nastup na Tuborg Open Fairu prava je potvrda da je bend spreman za prelazak u “viši rang natjecanja”.

Povratak na Net.hr