Ponovno buđenje klupske jazz scene u Zagrebu

Now She’s Blonde? je novi ad-hoc jazz kvintet nastao s ambicijom popunjavanja praznine i ponovnog buđenja klupske jazz scene u Zagrebu, a svoj premijerni nastup u javnosti imat će u petak, 20. rujna na terasi caffe bara Bibliobar u Bogovićevoj ulici (tik do Cvjetnog trga) s početkom u 20 sati.

Inicijator projekta je sveprisutni gitarist Ante Gelo, a podršku mu pružaju redom priznati vrhunski jazz glazbenici – Kristijan Beluhan na vokalu, Lima Baraković na kontrabasu, Zvonimir Bajević na trubi i potpuno osvježenje u zagrebačkim jazz krugovima, mlađahna Bruna Matić na bubnjevima.

“Zagreb je oduvijek imao skrivenu želju u glazbenom smislu biti kao Pariz, pa naš pokušaj buđenja urbane jazz scene u krilu trga koji se nekada zvao pariškim smatramo prirodnim okruženjem. Želja nam je svirkom na otvorenom podsjetiti Zagrepčane na sve vrline dobrog jazza i počastiti ih besplatnim koncertom”, pojašnjava Gelo i najavljuje nastavak suradnje s Bibliobarom na organizaciji klupskih jazz događanja tijekom jeseni.

//www.youtube.com/embed/MwJ0sekDWOY

Povratak na Net.hr