‘Pjesmu ‘Zar više nema nas’ sam htio sakriti’

Nedugo nakon Nene Belana na chatu hot.hr-a ugostili smo i njegovog kolegu Massima Savića koji je čitateljima otkrio koji su mu planovi, koje on hrvatske glazbenike cijeni i još štošta.

U kratkom intervjuu za hot.hr Massimo se dotakao svog novog albuma Dodirni me slučajno koji je izašao krajem prošle godine i s kojeg je pjesma Iz jednog pogleda već osvojila publiku. Otkrio nam je i s kim sprema duet te zna li prepoznati koja od njegovih pjesama će postati hit.

Koliko Massima publika voli bilo je jasno i na dva zaredom koncerta u Tvornici koje je održao ovaj mjesec. Zbog rasprodanog koncerta za Valentinovo pjevač je jednostavno odlučio odraditi još jedan, dan kasnije.
http://www.youtube-nocookie.com/v/JDjBLSiT2EE?version=3&hl=en_US
snimatelj: Franjo Tot

A ovako je to ukratko izgledalo na chatu:
kiki: Poštovanje, gdje sljedeće nastupate?
Massimo: Prvo što radim je 29.-og sa simfonijskim orkestrom u Ljubljani, pa onda 10-ak koncerata u Srbiji, Budvi,a radim i na jednom divnom projektu. Naime moj bend i ja zajedno sa Mariborskom filharmonijom u Mariboru radimo koncert, a u publici će biti isključivo slijepe osobe.

milica: Bilo je divno u Tvornici! Kad ćete ponovno nastupati u Zagrebu?
Massimo: Upravo dolazim sa rezimiranja koncerta i jasno je da moramo što skorije napraviti Lisinski radi svih onih koji ipak vole sjesti i uživati.

milicamilica: Koja je vama vaša najdraža pjesma?
Massimo: Koja je najdraža,teško pitanje. Za sada možda Iz jednog pogleda, mada sve što izvodimo live je meni dobro, inače ih ne bih izvodio pred publikom.

žofica: Je li uvijek puno više žena u vašoj publici?
Massimo: Bitno je to da su to sve prekrasne,snažne i pametne žene, dakle urbane. Ali vjerujte mislim da dolazi sve više muškaraca.

annie: Ako otpadne Varaždin zašto ne Arena u Zagrebu?
Massimo: Arenu strpljivo čekam. Želim da bude pravi trenutak za nešto tako veliko. Ako recimo Dodirni me slučajno postigne popularnost kao pjesma Iz jednog pogleda, Arena je najesen zagarantirana.

Lttd: Što mislite o Đorđe Balaševiću?
Massimo: Skroman pjevač, ali veliki autor i interpret tj. glumac. Oduvijek ga obožavam.

milica:Koje hrvatske glazbenike vi cijenite?
Massimo: Meni su dobri svi oni koji ne lažu i koji ne misle da je narod glup i da ga treba odrati nego dapače cijene publiku,a to su po meni Hladno pivo, Majke, Urban, Gibo, Oliver, Psihomodo pop, Rundek itd. Mislim da možemo biti ponosni na našu scenu.

renci: Kada čujem uvodne stihove pjesme Stranac u noći srce mi zadrhti, tko je autor pjesme?
Massimo: Tekst je napisala Marina Tucaković uz par mojih korekcija.
Massimo: Love i respect svima. Idem dalje. Još jednom hvala što pratite moj rad.

Povratak na Net.hr