POZITIVAN STAV

OLIVER RAZMIŠLJA POZITIVNO: Nije htio otkazati humanitarni koncert u Lisinskom: ‘Sve će ovisiti o njegovu stanju…’

Zagrebačka filharmonija je obavijestila da se njihov humanitatni koncert u Lisinskom ne otkazuje. Na njemu će se prikupljati sredstva za opremanje e-učionice Škole u bolnici.

Oliver Dragojević je zbog zdravstvenih problema otkazao koncerte koje je povodom svog 70. rođendana trebao održati u Spaladium Areni, no ne i humanitarni koncert koji će se 22. prosinca održati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Koncert Zagrebačke filharmonije i prijatelja, na kojemu će se prikupljati sredstva za opremanje e-učionice Škole u bolnici, neće se otkazati, objavila je Zagrebačka filharmonija, a njihovu je objavu Oliver podijelio na svom Facebooku.


Međutim, to ne znači da će Oliver nastupiti.

“Nastup g. Olivera Dragojevića ovisit će isključivo o njegovom zdravstvenom stanju”, poručuju iz filharmonije te dodaju: “Nadamo se da će se Oliver na pozornici pridružiti Zagrebačkoj filharmoniji i svojim prijateljima, Tediju Spalatu, Toniju Cetinskom, Neni Belanu, Amiri Medunjanin, Matiji Dediću, Saši Lozaru, Natali Dizdar, Stjepanu Hauseru i klapi Šufit.”

ISTINA O OLIVEROVU ZDRAVSTVENOM STANJU: ‘Svakim danom je sve bolje. Optimističan je, kao i svi oko njega’

Legendarni splitski glazbenik je završio u bolnici nakon četvrte ture kemoterapije koja je oslabila njegov imunitet. Oliver boluje od karcinoma pluća. Ta se vijest pročula u kolovozu ove godine. Oliverov bliski suradnik Nenad Drobnjak tvrdi da je Oliver dobro te da se svi nadaju pozitivnom ishodu njegova liječenja.

Povratak na Net.hr