POKAŽI ŠTO ZNAŠ

OBEĆAJU I NAGRADE: Kreće talent show u popularnom zagrebačkom kafiću

Imaš skriveni talent? Po nečemu si poseban? Imaš bend? Pjevaš pod tušem? Izvodiš trikove na sestrinom rođendanu? Dobro slikaš ili pišeš poeziju? Ljudi umiru od smijeha kad pričaš viceve? Onda je ovo idealna prilika za tebe!

Popularna zagrebačka kavana „Kak se šika“ i Hitchtone Music & Promotion daju ti priliku da tvoj talent napokon ugleda svjetlo dana! Sve ono što ste do sada gledali na televiziji, ovoga puta možete doživjeti u intimnijoj atmosferi. U ugodnom ambijentu i umjetnički uređenom prostoru, organizatori svim natjecateljima i posjetiteljima jamče dobru zabavu i puno iznenađenja, što ovaj talent show čini drugačijim pa se tako može reći da je ovo prvi event takve vrste u Hrvatskoj.

Ako ste se pronašli u ovome i sve vam zvuči zanimljivo, snimite kratki video svog talenta u trajanju do 1 min (možeš i mobitelom), zajedno s kratkim tekstom o sebi.

Najbolje i najoriginalnije kandidate odabrat će stručni žiri, nakon čega oni ulaze u eliminacijski krug natjecanja.

Nastupi UŽIVO počet će 6. prosinca u kavani „Kak se šika“, održavat će se na tjednoj bazi, a trajat će sve dok se u finalnoj večeri ne izaberu najbolji od najboljih. Cijeli program bit će i medijski pokriven.

Organizatori ovog natjecanja za sve pripremaju i velika iznenađenja! Žiriju će se od polufinalnih večeri pridružiti poznate javne osobe.

Prijave su otvorene do 1. prosinca, a prijaviti se možeš na e-mail talent@kaksesika.com ili putem WhatsApp-a na broj 0915884421.

Stručni žiri će najboljima dodijeliti vrijedne nagrade!

Povratak na Net.hr