SEKS-BOMBA

NIVES NADMAŠILA SAMU SEBE: U novom spotu pokazala nevjerojatnu gipkost, fanovi u transu: ‘Opaaa mamita!’

Njezini plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a pokazala je i da je izuzetno gipka!

Popularna Nives Celzijus nakon višetjedne provokativne najave, konačno je predstavila novu pjesmu Ramos, a u eksplozivnom videospotu pokazala zašto slovi za seks-ikonu domaće estrade.

“Kad Nives kaže ‘vamos’, momci trče kao Ramos”, pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.

“Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus”, kazala je pjevačica koju na društvenim mrežama prati više od 300.000 ljudi.

Prosinac je, kao i uvijek, Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona uživa u tome.

Hola papito! Neće znati nitko, dođi mami, mami 😊 #ramos #pravacnayoutube

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

“Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci.  Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću iza Nove godine, a do tada punom parom naprijed”, kaže Nives.

Pogledajte novi spot:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr