Net.hr i Elemental časte besplatnom svirkom u Rijeci

Ovog vikenda, 10. i 11. svibnja, sva glazbena svita ‘seli’ na more, točnije u Rijeku i Opatiju gdje će se održati jubilarna, 20. dodjela Porina. Ako ste ljubitelj domaće glazbe i tuluma o kojima se priča cijele godine, ne smijete propustiti ovaj glazbeni show.

U veliko slavlje 20. rođendana diskografske nagrade Porin, uključio se i Net.hr te u petak, 10. svibnja, organizira veliki tulum u riječkom klubu Tunel.

Uz dodjelu HotNetPorin nagrada, priznanja kojeg su čitatelji Net.hr-a dodijelili našim glazbenicima, Goranu Baretu i Majkama, TBF-u i rock-dvojcu Gatuzo, održat će se besplatna svirka trenutno najangažiranijeg benda u nas, Elemental.


U sklopu svirke Elemental će uživo ekskluzivno predstaviti nekoliko novih pjesama, kao i najnoviji singl Po mojoj mjeri.

Nakon kratke svirke, frontmeni Elementala Remi i Shot naći će se u ulogama DJ-a i puštati glazbu za sve posjetitelje tuluma Net.hr-a do sitnih noćnih sati.

Stoga, nemojte propustiti ovu priliku za odličan provod i besplatnu svirku, dođite 10. svibnja (petak), od 22 sata, u riječkom Tunel i tulumarite s nama do zore. Upad je besplatan!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr