Neda Parmać rasplakala se pred kamerama!

Pjevačica Neda Parmać u svom je posljednjem intervjuu odlučila progovoriti o razlozima zbog kojih se razišla grupa Feminnem, pri čemu nije mogla obuzdati svoje emociuje, pa je u jednom trenutku i zaplakala.

Nakon osam godina postojanja na glazbenoj sceni grupa Feminnem se razilazi, što dolazi nakon najave članice te grupe Nike Antolos da se seli kod dečka u Rusiju i prekida svoju glazbenu karijeru.

O raspadu grupe sada je u intervjuu za InMagazin progovorila i Neda Parmać koja je otkrila u kakvom su danas odnosu članice grupe i koliko će joj nedostajati obožavatelji.

‘Dogodilo se to da smo shvatili okolnosti u kojima se bend nalazi koje nam ne dozvoljavaju da se sve ovo nastavi, i odlučili smo da svaka krene svojim putem. Nikin odlazak u Moskvu možda je potaknuo početak kraja. Jako teško je surađivati u kolektivi u kojoj smatraš da bi mogao narušiti nečiju osobnu sreću’, ističe Neda Parmać.

Raspad grupe ju je jako pogodio, jer kaže, to nije očekivala, a da ju je razlaz benda uistinu pogodio dokazala je kada usred ovog intervjua više nije mogla obuzdavati svoje emocije te se rasplakala.

‘Nisam mislila da će sce sve ovako odviti, pogotovo ne u ovom životnom periodu. Nika je postala punopravni član benda, i smatram da bi dolazak četvrte članice bio posve neprimjeren, jer ju nitko en može zamijeniti’, zaključila je Neda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr