RADOST BLAGDANA

NE PROPUSTITE BOŽIĆNI KONCERT ‘MALI ANĐELI’! Umjesto u Lisinskom, zbor Zagrepčanke i dečki nastupaju u vašim domovima

Tijekom koncerta podijelit će i informacije kako se svi možemo uključiti u rad Zaklade i pomoći djeci i mladima

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki ovog Božića daruje koncert najljepših božićnih pjesama! U vrijeme kad se malo toga događa u glazbi, kulturi, koncerata skoro nema, glazba, ples, igra i dječji osmijeh jedni su od najvećih darova koji svakoga mogu razveseliti.

Ove godine umjesto tradicionalnog koncerta u Lisinskom, koncert su pripremili u On-Line izdanju, no jednako svečan, čaroban i s puno ljubavi i truda pripremljen. Koncert na Badnjak i na Božić, možete pratiti na YouTube kanalu Zagrepčanke i dečki KIDS CHANEL u 18 sati.

Za repertoar od 27 božićnih pjesama zaslužni su već dobro uigrani dvojac, otac i kći, profesor Slavko Olujić i voditeljica Lana Marinović, kreativni tim koji će zajedno sa stotinjak članova zbora unijeti radost Božića u svaki dom. Naslovnu pjesmu koncerta “Mali anđeli traže svoj dom” posvetili su Zakladi “Vaša pošta” koja već deset godina uspješno surađuje s dječjim domovima diljem Hrvatske.

Čak 450 djece zbrinuto je policama životnog osiguranja. Tijekom koncerta podijelit će i informacije kako se svi možemo uključiti u rad Zaklade i pomoći djeci i mladima da pri izlasku iz doma nikako ne budu prepušteni sami sebi. Mislimo i pomozimo onima kojima je to najpotrebnije! Malim anđelima!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr