JAČA NEGO IKAD

NATAŠA BEKVALAC VRAĆA SE PJEVANJU: Nasilnom suprugu uoči koncerta znakovito poručila: ‘Neće me boljeti…’

Kao najavu koncerta, pjevačica je izabrala pjesmu “Najgora” iz 2014. godine, a dio pjesme koji je izdvojila očigledno je jasna poruka Lazukiću

Popularna srpska folk pjevačica Nataša Bekvalac (37) prije gotovo dva mjeseca postala je žrtvom nasilja u obitelji. Dva puta se pojavila na sudu kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se dogodio u njezinu domu početkom travnja, kada ju je, kako se navodi, brutalno pretukao suprug Luka Lazukić.

View this post on Instagram

😊💛🎉

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

NASILNI SUPRUG NATAŠI BEKVALAC ZADAO NOVI UDARAC: Traži da mu vrati novac za svaku sitnicu; popis je tragikomičan

Tek se nedavno počela oglašavati putem društvenih mreža, objavljujući fotografije s kćerima. Nakon toga, javnost je iznenadila odlukom da će se vratiti poslu. Naime, 16. lipnja Bekvalčeva će održati koncert u Beogradu. To će biti njezin prvi nastup nakon porođaja. Kao najavu koncerta, pjevačica je izabrala pjesmu “Najgora” iz 2014. godine, a dio pjesme koji je izdvojila očigledno je jasna poruka Lazukiću.

“Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš. Neće me boljeti gdje god da udariš. Svoje mi poraze lijepiš na obraze, a sada vidim da ista sam kao ti, najgora! Sad sam ti ja najgora! Nek znaju svi (da sam) najgora, a što si ti?!”, glase znakoviti stihovi.

View this post on Instagram

🎼🎵🎤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Povratak na Net.hr