OKUPILI SE

NAKON 25 GODINA: Srebrna krila vraćaju se na domaću scenu

Nekadašnji srcolomac Vlado Kalember okupio je nekad slavni bend.

Međimurski festival zabavne glazbe ‘MEF’ ove će godine ponovno zasjati zbog atraktivnog izbora izvođača u borbi za festivalski Grand Prix. Nekad regionalni festival s pjesmama isključivo na kajkavskom narječju, sad je postao pozornica na kojoj će aktualne zvijezde i slavni povratnici odmjeriti snage i naklonost publike.

RASPLESANA OBITELJ: Ana Rucner i Vlado Kalember odlično funkcioniraju i nakon razvoda

Prije dvije godine internet portali poludjeli su za zajedničkim nastupom Tereze Kesovije i Nives Celzijus, a idućeg četvrtka organizatori nam spremaju novu glazbenu utakmicu. Očekuje nas veliki povratak Ivane Banfić nakon višegodišnje pauze zbog majčinstva, kao i senzacionalni nastup nekadašnjeg srcolomca Vlade Kalembera, koji je ponovno okupio nekad slavni bend Srebrna Krila i ovo će im biti prvi zajednički nastup nakon više od 25 godina.

Nastupit će i sve popularniji bend Barabe i predstaviti svoju novu suradnju sa splitskim hit-maherom Nenom Ninčevićem; kao i pjevač Ivan Zak pred kojim je uskoro najveći izazov u karijeri – samostalni koncert u Areni Zagreb.

U pohod na međimursku publiku krenuli su i Jasmin Stavros, Učiteljice, omiljena pjevačica naše predsjednice – ‘vučica’ Emina Arapović te još dvadesetak drugih estradnih imena.

“Ovaj festival glazbeni je brend Međimurja i odabrane skladbe potvrđuju nepresušno vrelo pop produkcije u našem kraju. Za očekivati je da će ova godina biti prekretnica u tom smislu i da ćemo narednih godina još više uživati u kajkavštini zabavne glazbe koja će se odaslati s ovog najsjevernijeg hrvatskog festivala. Branimir Mihaljević predsjedava stručnim žirijem koji su od 426 pristiglih pjesama odabrali 22 skladbe čiji će ih pjevači otpjevati uživo uz festivalski orkestar i tv prijenos”, istaknuo je direktor festivala Rajko Dobošić.

Povratak na Net.hr