GLASINE O PJEVAČU

MEDIJSKI SKANDAL U BOSNI: ‘Sram vas bilo! Vodite svoj život, a mene pustite na miru, jeste li normalni?’

Popularni pjevač sevdaha iz Bosne i Hercegovine Božo Vrećo na svom se Facebook profilu osvrnuo na nedavne medijske napise o tome da je u vezi s jednim pjevačem s kojim je nedavno snimio duet. Sve je demantirao.

Naime, mediji su objavili da je Božo Vrećo pronašao ljubav svog života i da se radi o Marku Louisu koji je s njim nedavno snimio duet za pjesmu ‘Pašana’, javlja depo.ba.

Popularni pjevač sevdalinki na Facebooku se žestoko obrušio na medije koji su objavili tu priču.

‘Ne bih da ne moram, ali SRAM VAS BILO radio Kameleon, portal Klix, Faktor.ba. Plasirati i dopustiti takve neistine i necenzurirane gnjusnoće umobolnih paćenika. Vodite svoj život, a moj pustite na miru, i da, ne povezujte me s mojim prijateljima i suradnicima, koji su pritom oženjeni, jeste li vi normalni?!’, objavio je Vrećo na Facebooku.

Božo Vrećo (33) nedavno je objavio da je pronašao nekoga s kime planira zajednički život.

‘Ljubav mi se zaista dogodila kad sam najmanje očekivao. Želio sam ljubav, molio sam se Bogu da se pojavi netko i sada sam u vezi. Sasvim sponatno smo se upoznali, a onda se dogodio taj jedan pogled nakon kojeg smo znali da smo srodne duše. Divno je što sam uspio stvoriti intimni svijet sa svojim partnerom pored toliko koncerata, putovanja i obveza. Sad maštamo o zajedničkom životu’, izjavio je Vrećo u intervjuu za Gloriju, a kasnije se doznalo da se radi o muškarcu iz Beograda te da par planira vjenčanje uz veliku svadbu, javlja depo.ba.

Povratak na Net.hr