‘Došlo je vrijeme, osjećam potrebu da izađem pred veće mase ljudi’

Jedan od najboljih domaćih vokala te jedan od nominiranih za Porina u kategoriji najbolji novi izvođač, Mario Huljev, sjeo je u ‘vrući stolac’ i odgovarao na pitanja svojih obožavatelja. Nakon toga pričao je i ispred naše kamere.

Sredinom travnja objavljen je četvrti videospot za pjesmu Marija Huljeva Sretan sam. Šesti je to singl s nedavno objavljenog albuma Igra pod suncem u izdanju Menart i Sipa Music recordsa.

A da je jedan od najboljih domaćih vokala uistinu sretan, uvjerili su se svi koji su sudjelovali u virtualnoj seansi, na našem hotchatu. Dodatan razlog za sreću Mario Huljev ima i zato jer je ove godine nominiran za Porina u kategoriji najbolji novi izvođač. No, kako kaže, predugo se bavi egom da bi mu takve stvari udarili u ego:

VIDEO: Franjo Tot

Osim ‘razotkrivanja’ ispred naše kamere, na pitanja je odgovarao i načim čitateljima, a svojim obožavateljima:

Guest: Mario bok Zlopy je. Vrijeme je da i tebe napokon okrune!
Mario Huljev: Poštovanje bivši kolega. Hvala na podršci, a krunu još moramo dobiti. Ako ne nećemo biti razočarani jer smo muziku približili hrvatskoj publici više nego ikada do sada.

Csaba: Pozz Mario. Kak’ je?
Mario Huljev: Ma savršeno. Sretan sam :)

Cokica: Bok Mario, slušam i čujem da zbilja imaš dobar glas, a nikada nisam čula za tebe. Kako je to moguće, da takvi talenti ne dobivaju medijskog prostora?
Mario Huljev: Teže pitanje. Budući da se ispočetka u suradnjama i gostovanjima, što se tiče izdanih pjesama, nikad nisam gurao u prvi plan s imenom, rezultat na kraju bude malo medijske pozornosti. Iskreno bolje
da je bilo tako jer tek sada mogu svoje životno iskustvo dijeliti sa ljudima kroz pjesme, a trenutna medijska pozornost je skroz zadovoljavajuća i raste. Veliki pozdrav :)

hihi: Svaka čast Mario, imaš odlične stvari :) pozdrav iz SB!
Fame: Bok Mario, koja ti je najdraža pjesma sa Igre pod suncem? Da li snimaš nove pjesme, kada će novi
album?
Mario Huljev: Novi album je već pri kraju što se tiče snimanja i pjesama jer taj studijski dio u mom životu nikada nisam zaustavljao. Smatram da se radi o kontinuiranom radu. Nema stajanja. Ovisi o trenutku, ali momentalno mi je singl Sretan sam najdraži jer sam najmanje analizirao i preslušavao tu pjemu u studiu. Nekako se dogodila na prvu loptu :)

Lara: Ej Mario, ma znam ja tebe – ti si pjevao s Kindl i Vannom jel’? Kakve su cure, kako je s njima surađivati?
kiki: Kako je došlo do dueta s Vannom? Kako je raditi s njom?
Mario Huljev: Odlično! Vrhunski vokali i prave dame.

Sasha: Nadaš li se Porinu? Što bi ti značilo da ga dobiješ?
kiki: Što misliš o svojoj konkurenciji za Porina, Ani Rucner i Radio aktivu?
Mario Huljev: Prestao sam se nadati generalno stvarima u životu, no Porin bih u svakom slučaju bio potvrda i inspirativni momenat za dalje. Članove Radio Aktiva osobno poznajem i mislim da su osvježenje i odlični mladi autori, a Anu Rucner osobno ne poznam iako respektiram trud.

Guest: Bok, Mario, čestitam na nominaciji, struka je rekla svoje, nadam se da ćeš ga dobiti. Imam album, sviđa mi se ali s tvojim glasom očekujem još više.
Mario Huljev: Stiže još puno toga, ne brini.

Guest: Neki koncert u Rijeci?
Guest: Koncert u Varaždinu? Super si!
Guest: Kad će svirka u Zagrebu biti? Pozz
Mario Huljev: Stavljam sve obavjesti na Facebook. Momentalno imam dvije svirke u bliskoj budućnosti, 27.04. u Poreču i 04.05. u Zagrebu u MSU.

Ena: Mario, super si, predobar glas, odličan stil, samo naprijed, pravo osvježenje na hrvatskoj sceni! Hoćemo još!
Dalmatinka: Bravo Mario, samo tako naprijed. Super glas, ali što je najvažnije imaš karizmu, a to mnogi danas nemaju. Sve najbolje u daljnjem radu i ostani svoj.
Guest: Super su ti pjesme. Odakle inspiracija? I zvuk je nekak drugačiji od uobičajenog? Bravo!
Guest: Definitivno najbolji i najperspektivniji hrvatski vokal, sve naj.
Mario Huljev: Inspiracija je iz svakodnevnog života, možda najviše iz odnosa sa ljudima i vlastitim unutrarnjim borbama. Hvala na podršci.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr