FOTO: Rozga mijenjala haljinice, a jedna kraća od druge

Preko 10 tisuća obožavatelja Jelene Rozge u prepunoj Skenderiji sinoć je pjevalo i plesalo na njenom velikom sarajevskom koncertu. Jelena je za tu priliku zablistala u čak tri haljinice koje su za nju osmislili Jelenini prijatelji i suradnici modni dvojac ELFS.

Kada je ovo ljeto u sklopu Sarajevo Film Festivala posjetila grad Sarajevo, Jelena Rozga je obećala svojim fanovima da će se vratiti i pokloniti im nezaboravan koncert.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci upravo u Sarajevo snimila spot za svoja dva posljednja hita Solo igračica i Dobitna kombinacija, Jelena je obećanje ispunila i sinoć u Sarajevu održala spektakularan koncert koji će svim njenim fanovima ostati kao trajna uspomena na noć koju su obilježili glazbeno – scenski spektakl.

Sarajevski koncert kao posebni gosti iznenađenja uveličali su se Jelenin prijatelj i kolega Petar Grašo, sarajevska glazbena legenda Halid Bešlić, mladi sarajevski glazbenik Mirza Šoljanin i poznati sarajevski zbor Princez Krofne.

Niti jedan detalje ove spektakularne noći nije prepušten slučaju te je posebna pažnja posvećena i kostimima koje su samo za ovu prigodu osmislili Jelenini prijatelji i suradnici modni dvojac ELFS. Tri kostima u kojima je Jelena zabljesnula učinili su je poput prave glazbene dive i tu večer učinila još posebnijom.

Preko dva sata Jelena je na pozornici izvodila pjesme koje su bili svojevrsni presjek njene dosadašnje uspješne karijere a publika je cijelu večer disala i pjevala s Jelenom i iskrenim emocijama joj uzvratila ljubav koju im je Jelena beskrajno darovala tu večer.

‘Postoje posebni trenuci koji pamtite cijeli život a ovaj u Sarajevu zasigurno je jedan od tih. Ovu noć glazba se još jednom pokazala kao univerzalni glasnogovornik ljubavi koja spaja i ne poznaje granice. Hvala Sarajevu na nezaboravnom gostoprimstvu, hvala mojoj divnoj publici na ovoj čarobnoj večeri koju ću zauvijek nositi u srcu. Ovu večer dogodila se bezuvjetna ljubav koja vas pokreće u životu’, izjavila je Jelena neposredno nakon nastupa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr