JOŠ MALO PA NESTALO

JOŠ JE NEKOLIKO DANA OSTALO DO TRADICIONALNOG BOŽIĆNOG KONCERTA: Organizatori pustili u prodaju još stotinjak karata za Balaševića

Balašević je dao obećanje publici u Zagrebu kako će svake godine održati koncert po mogućnosti na isti datum, 26.prosinca u zagrebačkoj Areni i to je svojevrsna tradicija kojoj se publika jako veseli.

U samo dva sata planulo nekoliko tisuća ulaznica

Već pri samoj najavi koncerta, u samo dva sata planulo je nekoliko tisuća ulaznica. Karata je ostalo još jako malo i to su mjesta na parteru, a organizator je odlučio danas u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za sjedeća mjesta, prije nego koncert proglasi rasprodanim. Stoga ne čekajte zadnji tren, nego osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Ticketshop.hr i neka vam ovi blagdani budu posebni.

Tradicija se nastavlja – Balašević ponovno dolazi u zagrebačku Arenu, rezervirajte datum!

Legendarni Đole se priprema za koncert u Areni Zagreb koji će se održati 26. prosinca. Ususret tome je objavio novu pjesmu u kojoj je opleo po političarima. Prije samo nekoliko dana objavio je dvije nove pjesme „Dno dna“ i drugu naziva ”Mati”, a reakcije su i više nego odlične.

Đorđe Balašević je objavio novu pjesmu Dno dna u kojoj je izrekao svoje mišljenje o političkoj situaciji, a pritom nije bio nimalo blag prema onima na vlasti. Njegovi stihovi su instantno podigli veliku prašinu u regiji, a svi se pitaju tko je “premijer s farme” kojeg Đole proziva.

Pjesma je podigla toliku prašinu da je Balašević odlučio razjasniti neke stvari pa je na Facebooku objavio video koji je snimila njegova kći Beba Balašević. Đole u videu potpisuje knjige odjeven u majicu s natpisom ‘Zagreb’ te objašnjava kako je i zašto pjesma nastala te koje su njene posljedice.

“Tko će mi što raditi? Nije stvar u strahu. To je nešto što se zove sloboda govora i sloboda mišljenja”, rekao je kantautor te dodao: “Nikad me nisu mogli uplašiti, nisu mogli ni u ona gora vremena, a kamoli sad. Dobro, ja sam tada imao privilegiran položaj jer nisam bio zaposlen pa me nisu mogli otpustiti. Najgore što mi se moglo dogoditi je bilo da me zaposle. Pjesma Dno dna nije konkretno upućena sadašnjem premijeru, napisana je prije dvije godine.”

 

Povratak na Net.hr