VIDEO: Ivana Kovač želi preko bajkerskih tuluma doći do pape

Ivana Kovač gostovala je u Glazbenom showu Dalibor Petka te predstavila novu pjesmu Nima šoldi, e pa ća, koju će izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Usput je otkrila i o kakvoj svadbi sanja…

‘Ja sam ti tip koja kad ima troši, a kad nema onda ne troši’, rekla je Ivana Kovač na predstavljanju nove pjesme Nima šoldi, e pa ća na Narodnom radiju.

Pjesmu Rajka Dujmića Ivana će izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. ‘Uvijek se odlično vratiti na Prokurative, ali je trema neizbježna. Ona je postala dio mog inventara’, kazala je pjevačica koja do kraja godine planira objaviti svoj debitantski solo album.

‘Kad bih imala jako puno novaca za putovanja bih uvijek dala jako puno’, priznala je Ivana Kovač Daliboru Petku, koji ju je ugostio u svom ‘Glazbenom showu’.

Otkrila je gdje još ne bi štedjela. ‘Na organizaciji svoje svadbe. Kad ću se udavati želim da bude samo jednom i da sve bude kako treba. A to košta’, rekla je Ivana, koja ne priželjkuje veliki pir, ali želi da se na svadbi svi dobro zabave.

Sa svojim momkom Elvirom nakon emisije otputovala je u Rim. ‘Bit ćemo mi i još 750 tisuća Harley Davidsona. Mi idemo sa svojim, i da, ja ću nositi motorističku odjeću. Bit ćemo pet dana, idemo i divljamo. Izvlačit će se tisuću sretnih dobitnika, koje će blagosloviti Papa, nadam se da ćemo mi biti među njima’.

Ivana je kao iznenađenje na poklon dobila tenisice, koje su oslikane likom njenog oca Miše Kovača. ‘Sve imaju i duple špigete. Predivne su’, rekla je pjevačica kojoj je tenisice poslala umjetnica Uršula Mužić.

Povratak na Net.hr