Indira: U ovakvim trenucima uvijek je teško pronaći prave riječi

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Županje, održanoj povodom Dana grada, predsjednik Gradskog vijeća Županje Gabrijel Galović dodijelio je javna priznanja – Zlatni grb, Srebrni grb i zahvalnice – svojim građanima i građankama, a priznanje je dobila i Indira Vladić.

Za kontinuirano obavljanje djelatnosti i postizanje rezultata koji su pridonosili i pridonose promidžbi i boljitku Grada Županje, Indiri je dodijeljen Srebrni grb Grada Županje. Odbor za dodjelu javnih priznanja, među brojnim kriterijima za dodjelu, nije zanemario ni glazbeni utjecaj na boljitak zajednice.

Indira je pohađala glazbenu školu u Županji, s 12 godina postala je članica županjskog orkestra limene glazbe, a od 1996. godine pjevajući u bendu Colonia, čiji albumi dostižu zlatne tiraže, ne zaboravlja kontinuirano promicati svoj grad i kraj, te je opravdano zaslužila titulu počasne građanke Grada Županje.

Zbog unaprijed dogovorenih koncerata, ovu prestižnu nagradu u Indirino ime preuzela je njena majka Ismeta, a presretna pjevačica je izjavila: ‘U ovakvim trenucima uvijek je teško pronaći prave riječi i dovoljno jaku poruku kojom bih vam zahvalila na ovoj ukazanoj časti. Počasna građanka Županje, zvuči nestvarno, ali vjerujte, danas ne postoji osoba koja je ponosnija od mene, jer najteže je dobiti priznanje svoga grada, a Županja je, i uvijek će biti, moj grad. Hvala vam od srca, hvala što ste prepoznali sve ove godine moga rada, što ste mi dali priliku da se osjećam neopisivo ponosno, sretno, što sam shvatila koliko vam značim. Žao mi je što nisam s vama, ali obećavam vam jedan nezaboravan provod i vjerujte mi, proslavit ćemo ovo kako samo mi Slavonci, Županjci znamo slaviti. Voli vas vaša Ira, počasna građanka najljepšeg grada Hrvatske i Slavonije.’

Povratak na Net.hr