JE LI MOGUĆE?!

HRVATSKA NIKAD BLIŽA POBJEDI NA EUROSONGU: Fanovi natjecanja u čudu – Roko po anketama u samom vrhu

‘Ovo bi moglo biti kao Svjetsko prvenstvo. Nitko ne očekuje pa budu drugi’

Ako ove godine ne osvojimo Eurosong, nećemo nikad. Naime, naš predstavnik Roko Blažević u samom je vrhu favorita za pobjednika prestižnoga glazbenog natjecanja. Tako barem stoji na jednom od najpoznatijih eurovizijskih sajtova Wiwibloggs.com, koji svaki tjedan provodi anketu uoči Eurosonga.

U anketi sudjeluju zemlje koje su već izabrale svog eurovizijskog predstavnika, a Hrvatska se trenutno nalazi na drugom mjestu. Prvi je talijanski predstavnik Mahmood s pjesmom Soldi, a iza Roka je Španjolac Miki s pjesmom “La venda”.

PRVA ANKETA: Roko Blažević stoji zaista senzacionalno, ima li stvarno šanse za pobjedu na Euroviziji?

Postoji kvaka

Prošli tjedan Roko je također bio u vrhu prema anketi navedene stranice, a jedno je vrijeme čak bio i na prvom mjestu. U komentarima su mnogi fanovi Eurosonga začuđeni uspjehom Hrvatske. “Ovo bi moglo biti kao Svjetsko prvenstvo. Nitko ne očekuje pa budu drugi”, napisao je netko.

Ipak, nemojmo se prerano veseliti jer postoji jedna kvaka. Naime, valja napomenuti da u anketi Wiwibloggsa glasuje i mnoštvo Hrvata koji su se javili u komentarima, a tijekom polufinalne i finalne večeri to neće biti moguće.

Povratak na Net.hr