FANOVI ODUŠEVLJENI

‘HEJETRI NA APARATIMA’: Seksi Lidija Bačić zapjevala veliki hit Guns ‘n’ Rosesa, poslušajte kako zvuči u rokerskom izdanju

Pjevačica Lidija Bačić, poznata po svojim hit singlovima poput “Glupačo moja”, “Kaktus” i “Viski” na svom je Facebook profilu objavila video u kojem pjevuši poznatu pjesmu rock grupe Guns ‘ Roses, a čini se kako je svojom interpretacijom oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Splićanka Lidija Bačić donedavno je punila medijske stupce prepucavanjima s piscem i sociologom Brunom Šimlešom koji ju je optužio za loš uzor djevojčicama zbog golotinje i tekstova pjesama koje u ponižavajući položaj stavljaju žene, no Lidija se sukobima i kritikama ne zamara. Iako joj je ljetni raspored prepun i gotovo svaku večer ima nastupe pa vremena za odmor skoro uopće nema, svoje pratitelje na društvenim mrežama ne zanemaruje pa ih redovno počasti fotografijama na kojima do izražaja dolazi njezina zavidna linija.

Tako je bilo i ovog puta, a osim seksi fotke, Lidija je pokazala i kako zvuči u nešto drugačijem izdanju od onog u kojem smo je naviknuli slušati. Pjevačica je snimila kratki video u kojem pjeva veliki hit grupe Guns n’ Roses,  Sweet child of mine, koji je poharao svjetske glazbene ljestvice davne 1987.

 

Njena izvedba pobrala je brojne komplimente, a jedan joj obožavatelj na Facebooku napisao kako će, nakon slušanja, “hejteri biti na aparatima”.

PROPALO JAVNO MIRENJE LIDIJE I ŠIMLEŠE: ‘Ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno!’

ŠIMLEŠA UZVRATIO LIDIJI BAČIĆ: ‘Drago mi je da si čitala moju kolumnu, ali neke dijelove nisi razumjela…’

Povratak na Net.hr