PJESMA NABIJENA EMOCIJAMA

GLAZBENO KUMSTVO: Zak za Kumove napisao dirljivu ljubavnu baladu ‘Isti je grad’

Zak i Kumovi su sklopili ‘glazbeno kumstvo’, a rezultat je pjesma koja opisuje osjećaje muškarca koji ne može preboljeti bivšu ljubav.

Ivan Volarić Zak nakon dugo je vremena napokon  ostario dugo željenu suradnju s Kumovima i napisao im pjesmu.

“Zaka poznajemo godinama, sretali smo se na svirkama i uvijek smo govorili da bismo voljeli da nam napiše pjesmu. Nedavno smo se opet zatekli u zajedničkom društvu i tad nam je Ivan rekao da je došlo vrijeme za naše glazbeno kumstvo. Napisao nam je i producirao predivnu ljubavnu baladu Isti je grad“, rekao je pjevač Kumova, Dario Mijatović.


Dodao je da je Zak pjesmom iskreno opisao osjećaje muškarca koji ne može preboljeti bivšu ljubav. Spot za pjesmu Isti je grad CMC će premijerno prikazati 8. studenog u 19 sati. Spot je režirao Danijel Kovačić, a snimali su ga na zagrebačkim lokacijama poput popularnog Hendrixova mosta.

Kumovi su na estradi već pet godina, a uskoro im izlazi i drugi album u izdanju Croatia Recordsa, na kojem će se naći i ova Zakova autorska pjesma. Snimali su je u njegovu novootvorenom glazbenom studiju u Jastrebarskom.

“Kumove poštujem kao glazbenike, a ponajviše kao ljude jer se neizmjerno trude da uspiju. Podsjećaju me na moje početke na glazbenoj sceni i znam koliko je teško uspjeti u ovom poslu. Pjesma Isti je grad nabijena je emocijama koje su Kumovi odlično prenijeli”, rekao je autor stihova i glazbe.

Iako je ovo prva suradnja Zaka i Kumova, dečki smatraju da nije nikako posljednja jer su se već pomalo udomaćili u Ivanovu studiju La Bamba, za koji je mjesecima naručivao najsuvremeniju opremu iz Velike Britanije i SAD-a.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr