BIEBER NAJVEĆI SLAVLJENIK

GENIJALAN POKLON ZA DESETU GODIŠNJICU: S.A.R.S. dobitnik MTV EMA nagrade

Najveći slavljenik na dodjeli EMA MTV nagrada zasigurno je Justin Bieber, no slavili su i članovi beogradske grupe S.A.R.S.  koji su osvojili nagradu MTV Best Adria Act.

Beogradski bend S.A.R.S. na sinoćnjoj je dodjeli Europskih glazbenih nagrada (EMA) MTV-a u Rotterdamu osvojio nagradu MTV Best Adria Act, koja je došla kao naručena za desetu godišnjicu skupine.

S.A.R.S. ZA NET.HR: Kako su postali mainstream, bi li surađivali sa Severinom i je li ambiciozno najavljivati dva koncerta

“Osvajanje ove nagrade je uslijedilo u najboljem mogućem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. okrunjeno MTV EMA nagradom! Hvala svima na podršci”, izjavio je Žarko Kovačević, pjevač benda S.A.R.S., piše Faktor.ba.

#metlika #metalica #izzagrada #rokanje #sars #slovenija

A post shared by S.A.R.S. (@sarsbend) on

Osim S.A.R.S.-a, u konkurenciji su bili i Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen.

Najveći pobjednik večeri bio je Justin Bieber koji je osvojio tri nagrade. Kanadski slavuj je bio nominiran u pet kategorija, a nagrađen je za najveće obožavatelje, najbolji kanadski nastup, a pjesma Sorry je proglašena najboljom pjesmom.

NOVI ISPAD: Justin Bieber se naljutio, bacio mikrofon i napustio pozornicu usred koncerta

Lady Gaga je osvojila nagrade u kategorijama za najboljeg ženskog izvođača i najbolji izgled. Beyonce, koja je kao i JB bila nominirana u pet kategorija, nije kući ponijela nijednu nagradu.

I'm so proud of Justin

A post shared by @ rauhlscrown on

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr