'S TOBOM'

FRANKA BATELIĆ U NOVOM SPOTU BEZ ŠMINKE: ‘Cilj je bio prikazati ljubav, iskrenu i bez skrivanja’

Zaljubite se… upoznajete se… strepite… volite… svađate se… živite kao jedno… Sve su to faze ljubavi koje dvoje zaljubljenih prolazi. Upravo to prikazuje Frankin video spot za novi singl S tobom, kojeg izdaje nakon gotovo četverogodišnje pauze.

U svakoj sceni spota redatelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović pokušali su dočarati određenu fazu ljubavi. Na početku spota, Franka u bijelom odlazi u urušeni, napušteni dvorac u kojemu su se rađale mnoge ljubavi i doživljavale mnoge sreće, što simbolizira da je svaki početak ‘predaja drugoj osobi’ i svojevrstan put u nepoznato. U spotu vidimo scene na suncu, ali i mnogo onih na kiši, što pokazuje kako ne postoji savršena ljubav, ali i da njezini tragovi ostaju kroz vrijeme. Ljubav je put, stajanje na litici, uzburkano i mirno more… U nekoliko kadrova spota, Franka je prikazana u potpunosti bez šminke, simbolizirajući iskrenost ljubavi, bez maske.

Bez skrivanja, bez šminke

“Cilj spota bio je prikazati ljubav, iskrenu i bez skrivanja, a kada su mi Sandra i Igor predložili da u dijelu spota budem bez make up-a, prihvatila sam njihovu ideju, jer mi se svidio umjetnički aspekt priče i način na koji su mu pristupili”, rekla je Franka.

“Jako nam je drago što je Franka pristala na naše ideje i što se pronašla u svakoj od njih. Spot možete gledati kao skup lijepih kadrova snimanih u bajkovitoj Škotskoj koji idealno prate pjesmu, no on nije samo to i sigurni smo da će gledatelji prepoznati osjećaje u priči o fazama ljubavi koju smo dočarali spotom”, rekla je redateljica.

Snimano na bajkovitim lokacijama

Spot za pjesmu S tobom sniman je tri dana na lokacijama Škotske, od koje su neke i zatvorene za javnost.

“Bilo je smiješno vidjeti reakciju menadžera napuštene lokacije dvorca koji me u kombiju, pod velikim pljuskom vidio u bijeloj haljini. Kako je kasnije rekao, prvo je pomislio da je riječ o odbjegloj nevjesti, a onda se od srca smijao i dozvolio nam snimanje, iako je lokacija zatvorena za javnost”, rekla je Franka i dodala: “Od svih mjesta na kojima smo snimali, najviše me se dojmio St. Abb’s Head, predivan svjetionik i prirodni rezervat tuljana koji su čuvajući svoju mladunčad potpuno zainteresirano pratili snimanje.”

Pjesma S tobom emocionalna je i snažna ljubavna balada koja za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija.

Pogledajte spot:

Povratak na Net.hr